9 Ağustos 2016 Salı

Hearthstone: One Night In Karazhan Kart Incelemeleri -BÖLÜM 4


Ve Hearthstone'un yeni adventure modu One Night In Karazhan (kısaca Karazhan diyelim) duyuruldu! Şimdilik adventure ile ilgili 7 tane kart var elimizde. Bana da bu kartları incelemek düşer. Ama uyarmak istiyorum, adventure daha çıkmadığı için kartların ne kadar iyi olacağı hakkında bir fikrimiz yok. Şimdilik sadece tahmin yürütme aşamasındayız. Adventure çıktığında tüm kartlara tekrar inceleme yapmasam da Legendary kartların tekrar incelemesini yaparım muhtemelen. Şimdilik iyi okumalar, yeni kartlar duyuruldukça paylaşılacaktır! 

PUANLAMA SİSTEMİ:

5 tane : Çok büyük ihtimalle birçok destede kullanılacak, muhteşem bir kart.
4 tane : Büyük potansiyeli olan, muhtemelen birçok destede kullanılacak iyi bir kart.
3 tane : Ortalama bir kart ama metaya göre daha iyi olabilir.
2 tane : Ortalamanın altında. Yine de belki kullanılabilir.
1 tane : Kötü bir kart. Muhtemelen asla kullanılmaz.
0 tane : Düşünmeyin bile...
Maelstrom Portal

Tüm rakip minyonlara 1 hasar ver. Rastgele bir 1 manalık minyon çağır.

Açıkçası bu kartta potansiyel görüyorum. Hem rakip sahasını azaltıp, hem de sizin sahanızı güçlendiren bir kart benim gözümde gayet iyidir. Hele bir de spell damage'iniz varsa... Arenada ise yine gayet iyi görünüyor.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Swashburglar

Battlecry: Eline rastgele bir kart ekle (rakibinin sınıfından).

Fena bir kart değil. Az da olsa oynanacağını düşünüyorum. Hem de Rogue'un düzgün bir 1 manalı minyona ihtiyacı varken. Gerçi Rogue'un çok fazla iyi karta ihtiyacı var şu an... Arenada ise Rogue zaten çok güçlü, bu kart da iyi görünüyor.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Wicked Witchdoctor

Her spell kullandığında rastgele bir basic totem (hero powerdan gelenler) çağır.

Çok fazla konuşmaya gerek yok. Kötü bir kart gibi görünüyor. Ne Aggro destelerinde iyi, ne Midrange destelerinde. Arenada ise gayet kötü. Genel olarak kötü bir kart, üzgünüm.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Medivh's Valet

Battlecry: Eğer Secret'ın varsa, bir hedefe 3 hasar ver.

OHA! Çok güçlü görünüyor lan bu! 4-5 mana arası değerde bir kart 2 manaya mı? Vay be! Freeze Mage destesinde çok iyi olacağını düşünüyorum açıkçası bu kartın. Hatta şu an hiç secret kullanmayan Tempo Mage desteleri bile bu karttan yararlanabilmek için secret kullanabilir. Ama şu an çok güçlü bir Mage secretı olmadığı için maalesef 5 veremiyorum. Arenada ise... duruma göre gücü artabilen bir 2/3. Eğer gücü artarsa inanılmaz oluyor. İyi gibi...

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Arcane Giant

Oyun boyunca kullandığınız her spell için bu kartın mana değeri 1 azalır.

Bayağı güçlü görünüyor. Şu metada spell odaklı birçok deste varken bu kartın gayet iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle Yogg-Saron destelerinde. Bu kart Yogg-Saron destelerinde çok iyi olabilir gibi görünüyor. Arenada ise genellikle kötü olacaktır.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Cloaked Huntress

Secret kartların 0 manadır.

Blizzard naptın ya... Secret Paladin'in etkilerinden yeni yeni kurtuluyorduk, şimdi de Secret Hunter ile mi uğraşacağız... Evet bu kart ürkütücü derecede güçlü görünüyor. Normal midrange destelerinde iyi bir kart olacağını düşünüyorum ama insanı korkutan kısım, ya bir turda 5-6 secret oynayan Secret Hunter desteleriyle uğraşmak zorunda kalırsak şimdi de? Bu olasılık yüzünden 5 yıldız veriyorum, ama daha güçsüz olabilir bu kart, hemen heyecanlanmayın! Arenada ise yine iyi. Hiç secret'ın olmasa bile bir Spider Tank bu kart.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Nightbane Templar

Battlecry: Elinde bir Dragon varsa, iki tane 1/1 Whelp çağır.

Kararsızım bu kart hakkında. Bu kart Dragon Paladin destelerine girecek kadar güçlü. Ama Dragon Paladin diye bir şey yok. Peki bu kart Dragon Paladin destesini yaratacak kadar güçlü mü? Sanmıyorum, ama belki, belli olmaz. 4 yıldızı veriyorum ama kart daha kötü çıkarsa bana kızmayın :) Arenada ise çoğunlukla 3 mana 2/3'den fazlası olmayacaktır. Ki bu çok kötü oluyor, evet. Tabii çok ejderhalı bir paladin arena destesi yapmayı başarırsanız elbette çok iyi.

Ranked Puanı:
Arena Puanı (ejderhanız yoksa/çok azsa): 
0 PUAN!
Arena Puanı (en az 5 ejderhanız varsa):

Silvermoon Portal

Bir minyona +2/+2 ver. Rastgele bir 2 manalık minyon çağır.

Meeeeh... Yapma Blizzard ya... Paladin bundan daha iyisini hakediyor. Çok güçsüz görünüyor bu kart ve EMİNİM ki +2/+2 ve 2-Cost yazısı simetrik dursun diye böyle yaptılar. Çünkü bu haliyle güçsüz bu kart. Arenada ise... birazcık daha iyi sanki?

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Cat Trick

Secret: Rakibin bir spell kullandığında, Stealth'li 4/2 Panther çağır.

İyi görünüyor. Secret Hunter diye bir şey oluşursa bu kart mutlaka içinde olacaktır diye düşünüyorum. Arenada da iyi. Her şekilde iyi. İyi bir kart. Güzel. Potansiyeli var.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Pantry Spider

Battlecry: 1/3 Spider çağır.

Echoiing Ooze'un bi kötüsü. Echoiing Ooze kullanılmış mıydı? Hayır. Bu kart kullanılacak mı? Büyük ihtimalle hayır. İyi bir kart olduğunu söyleyemeyeceğim. Arenada ise fena değil açıkçası.

Ranked Puanı:
Arena Puanı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder