11 Mart 2015 Çarşamba

Hearthstone: Blackrock Mountain ile Duyurulan Kartlar

    Hearthstone'a gelecek yeni adventure modu olan Blackrock Mountain ile birlikte toplamda 31 tane yeni kart eklenecek. Bunlardan bazıları şimdiden duyuruldu. İşte o kartlar:

 Tinkertown Technician

Battlecry: Eğer sahanda bir Dragon varsa, 1 atak ve 1 can kazan.

Yeni güncellemeyle oyuna ne kadar Dragon eklenecek bilemiyorum ama şu anki hali gerçekten güçsüz. Çünkü genellikle decklerde kullanılan Dragonlar Alexstrazsa, Ysera gibi kartlar oluyor ve onların hepsinin mana değeri çok yüksek. Halbuki bu kart early game kartı. Gerçekten çok işe yarayan bir kart değil ama yeni güncellemeyle düşük değeri olan Dragonlar gelirse işe yarar bir şey olabilir.
 Dark Iron Skulker (Rogue sınıfına özel kart)

Battlecry: Henüz hasar almamış bütün rakip minyonlara 2 hasar ver.

Kartın özelliği işe yarar ama mana değeri ile can ve atak değerinin pek orantılı olmadığını düşünüyorum. Zira bu kartla katliam yapabilmek için bütün rakip minyonların hasar almamış olması lazım ki bunu tutturmak o kadar da kolay bir iş değil ama yine de özellik çok iyi. Bilemiyorum, şu an yine kullanışlı bir şeye benziyor ama 4/4 olsa daha iyi olabilirdi.

 Axe Flinger (Warrior sınıfına özel)

Bu minyon ne zaman hasar alırsa rakip kahrama 2 hasar verir.

Özellik kombo decklerinde oldukça işe yarayabilir ama onun dışında çok da işe yarayacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

 Lava Shock (Shaman sınıfına özel, spell)

Kendi üzerindeki bütün Overload etkisini kaldır ve 2 hasar ver.

Hem 2 hasar vermek iyi bir artı, hem de 2 manaya bütün Overload'ını kaldırmak oldukça iyi. Mesela 3 Overload'ın vardı, bu kartı attın ve hem bir hedefe 2 hasar vermiş oldun, hem de 1 mana kazandın . Oldukça işe yarayacak bir kart. Sevdim ben bunu.

Grim Patron 

Bu minyon her hasar aldığında (ölmezse) aynı minyondan bir tane daha çağırır.

Gerçekten güçlü bir kart. Zoo decklerinde iş görebilir. Ama herkesin aklına gelen kombo şu elbette:
1 adet Warsong Commander çağır (3 mana).
1 adet Grim Patron çağır (5 mana)
2 tane Whirlwind at (1+1=2 mana)
Toplamda 4 tane Grim Patron çağırılmış oldu. Hepsi de Warsong tarafından Charge kazandı. Böylece 12 hasar verdin ve 5 minyonun var.
 Hungry Dragon

Battlecry: Rakibin için rastgele bir "1" mana değerinde minyon çağır.

Genellikle 1 manalı minyonlar çok güçlü şeyler olmadıkları için bu kartın çok büyük bir dezavantajı yok. Yani işe yarar bir kart. Ama fazla da harika değil.


 Rend Blackhand

Battlecry: Eğer sahanda bir Dragon varsa, bir tane Legendary minyonu yok et.

Evet, rakibin Legendary minyonunu yok etmek harika bir fikir gibi durabilir. Ama bu kartın çalışması için sahada bir adet Legendary kart ve bir adet Dragon olması lazım yani çok yüksek bir olasılık değil kesinlikle. Hadi diyelim ki bunu koydun ve rakibin Legendary minyonunu aldın, bu minyonun özellikleri 8/4 ve 8/4 gerçekten düşük bir özellik 7 manalı bir karta göre. Kusura bakma Rend Blackhand, bizimle değilsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder